U bent hier:

Vlinders in de Verbindingstuin

Op 17 augustus vind je Natuurpunt Moervaart-Zuidlede in de Verbindingstuin in Wachtebeke. 

Je komt er die dag vanalles te weten over vlinders en hoe je jouw tuin vlindervriendelijk kan maken. We hopen natuurlijk dat de zon van de partij is, want zon en warmte doen de vlindertjes vliegen en zorgen hopelijk voor een kleurrijke tuin. 

Natuurpunt en JNM laten de bezoekers aan de Verbindingstuin kennismaken met de vlindertjes in de tuin. Wat is de naam van de vlinders in je tuin? Kun je de soorten herkennen? Hoe trek je vlinders aan in je tuin? Ook de kleinste bezoekers laten we kennismaken met de pracht van vlinders.  

Ken je de Verbindingstuin in Wachtebeke? Je vindt de Verbindingstuin in de Kerkstraat 14 in Wachtebeke. Gedurende de zomerperiode staat deze “verbindingsplaats” enkele dagen per week open voor iedereen die even op verhaal wil komen, een tas koffie wil drinken, wel of niet nood heeft aan een babbel. Gewoon even in een boek bladeren in de “boekenkas” of een rustpunt zoeken met een glas kan ook.

De Verbindingstuin is in juli en augustus open van donderdag tot en met zondag tussen 14u en 18u. Maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Groepen vanaf 8 personen vooraf reserveren.

Contact: vzwdeverbinding@gmail.com, terug te vinden op Facebook onder ‘vzw de verbindingwachtebeke’

Info

Waar Verbindingstuin
Kerkstraat 14
9185 Wachtebeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 augustus 2019
Organisatie Natuurpunt Moervaart-Zuidlede
Contact vzwdeverbinding@gmail.com
Links
Trefwoorden Vlinders, erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, tuin, ook voor kinderen, kinderen , Biotopen en habitats
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Vlinders in de Verbindingstuin op UiTmetVlieg.be