U bent hier:

The Haunted Youth: in-game livestream

+1 punt

Concert Pop en rock

The Haunted Youth is een spiksplinternieuwe band rond zanger-gitarist Joachim Liebens uit Hasselt. De psychedelische dreampop van de band is schatplichtig aan hedendaagse acts als MGMT, Tame Impala en DIIV, maar ook geïnspireerd door oudere rotten Spiritualized, Slowdive en The Cure.
Allereerste single ‘Teen Rebel’ breekt al meteen potten. In januari van dit jaar kroonde The Haunted Youth zich namelijk tot een van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2021 van Studio Brussel.

Dit is een in-game livestream concert in Interzone Terminal. Deze exclusieve, virtuele concertzaal werd ontwikkeld door Soundstorm. Het wordt dus helemaal geen typische livestream. Je kan zoals vanouds, samen met je vrienden, een concert beleven, terwijl je rondloopt in een interactieve omgeving.

Je kan dansen, applaudisseren en mensen ontmoeten. Na het concert kan je nog even napraten in het virtuele café. En dat allemaal van bij je thuis, zonder rekening te moeten houden met social distance of andere coronamaatregelen...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 2 april 2021
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS