U bent hier:

The Antler King

+1 punt

The Antler King is het geesteskind van Maarten Flamand en Esther Lybeert. Sinds 2011 werken ze gestaag aan een pad van catchy indiepop met prachtige vocale harmonieën en kruimels psychedelica.
‘Ten For A Bird’ (2018) is de derde studioplaat van het duo. Het is de plaat van de bevestiging, met lovende reviews in onder andere Humo (*****). Singles ‘Orange Monkey’ en ‘Pixie-Led’ passeerden regelmatig op Radio 1. De popmuziek met weerhaken vormt een perfecte, eigentijdse soundtrack. Op het album overheerst de romantiek, maar met een psychedelisch, donker kantje, wat het geheel een ietwat tijdloze feel geeft.

Voorprogramma:
And They Spoke in Anthems is de band van fulltime melancholicus Arne Leurentop. Diens debuutplaat ‘June’ (2014) werd alom geprezen en zorgde voor airplay op onder andere Radio 1. Nu, vijf jaar later, is opvolger ‘Money Time’ klaar. Het is een sprankelend, (mee)slepend plaatje dat soms groovet, en soms opzettelijk niet, met teksten die ertoe doen, openbloeiende refreinen en meer sferen dan er manen rond Jupiter zijn. Tot op heden was ATSIA live een one-man-band, maar tegenwoordig krijgt Leurentop ruggensteun van Maarten Flamand op snaren en pedalen, en Jan Dhaene op drums en toetsen.

Dit concert is een samenwerking met muziekclub N9.

locatie: staand concert in N9 villa, Molenstraat 165, Eeklo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 14,00 €; avondkassa N9: 17,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Links
Trefwoorden indiestyle, jongerentip

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS