U bent hier:

Sketches maken 'Wat Als?'

+1 punt

Cursus of workshop Tekst en muziektheater

De cursus zal niet plaatsvinden op de aangegeven momenten. We zijn, samen met Thomas, op zoek naar andere data. De ingeschrevenen werden reeds op de hoogte gebracht. Later meer info.
In deze workshopreeks maak je kennis met humor in de vorm van sketches. Spelenderwijs onderzoeken we verschillende vormen van komedie. Aan de hand van enkele eenvoudige speloefeningen en collectieve creatiemomenten gaan we op zoek naar antwoorden op een paar prangende vragen. Wat maakt een scène grappig? Hoe zit een goede clou in elkaar? Op welke manier breng je een vreemde situatie of een geestig personage tot leven? Spel, creatie en plezier staan daarbij steeds centraal. Samen met de groep werk je toe naar twee echte 'draaidagen' waarbij we van scène naar scenario gaan. Het resultaat? Je eigen gefilmde grap in de stijl van 'Wat Als?' of 'Loslopend wild en gevogelte'. De filmpjes vormen het voorprogramma bij de film 'Binti' i.h.k.v. DIY-festival. Daarna mogen de jongeren gratis de film bijwonen.

Thomas Van Caeneghem is acteur, theatermaker, muzikant en daarnaast ook theaterdocent aan de KA! Eeklo. Hij speelde mee in verschillende (jeugd) theaterproducties. Ook op televisie vertolkte hij diverse rollen in 'Gevoel Voor Tumor', 'Loslopend wild en gevogelte', 'Professor T.', 'Vermist' ...

data: 9 sep (17-19 uur), 16 sep (17-19 uur), 23 sep (17-19 uur), 14 okt (17-20 uur), 21 okt (17-20 uur)

docent: Thomas Van Caeneghem

locatie: CC De Herbakker, op scène

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 september 2019 tot 21 oktober 2019
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 65,00 €; UiTPAS met kansentarief: 16,25 €

€ 65,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 16,25

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS