U bent hier:

OPENLESWEEK TALEN 20 -24 MEI (+ WEDSTRIJD!)

Wil je graag een nieuwe taal leren of jouw talenkennis verbeteren? Kom dan de sfeer opsnuiven in onze lessen Engels, Frans, Italiaans, Portugees of Spaans! Iedereen is welkom, beginners en gevorderden.
Kom langs en win een taalopleiding t.w.v. €250*!

Tijdens de eerste week van de inschrijvingen stellen we onze deuren open voor onze taallessen. Tijdens de openlesweek zullen onze onthaalmedewerkers je verwelkomen en doorgeven in welke lokalen de lessen plaatsvinden. Je kan je ook meteen inschrijven op onze secretariaten (of online op kisp.be vanaf zondag 19 mei 2019) of laat je gegevens achter en doe mee aan de wedstrijd. Zo maak je kans op een gratis inschrijving voor een taalopleiding naar keuze!

Praktisch:
Voor de openlesweek dien je je vooraf niet in te schrijven, kom langs op het moment dat jou het beste past. De openlessen gaan door in volgende campussen: Aalst, Aalter, Deinze, Eeklo, Geraardsbergen, Merchtem, Oudenaarde en Ternat. Ga naar www.kisp.be voor een overzicht van ons aanbod talen per campus en kan je zien wanneer de lessen doorgaan.

Spring gerust even binnen en maak kennis met onze taalleerkrachten en andere cursisten!
We kijken alvast uit naar jouw komst!

* Wedstrijd: “Kom langs en win een taalopleiding t.w.v. €250”
Kom tijdens de openlesweek langs op een van onze campussen waar taalopleidingen worden gegeven, laat je gegevens achter en vul de schiftingsvraag in. Zo maak je kans op een gratis inschrijving voor een opleiding talen schooljaar 2019-2020 (taal, niveau en locatie naar keuze volgens het aanbod).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar kisp Aalter
Sint-Gerolflaan 22
9880 Aalter

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 mei 2019 tot 24 mei 2019
Organisatie Volwassenenonderwijs Kisp
Contact communicatie@kisp.be
09 216 84 90
Links