U bent hier:

Ilse de Koe, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem & Nils De Caster - Papin (luisterspel)

Ook corona gooit roet in het eten van de makers van 'Papin'. De volledige voorstelling kan niet afgewerkt worden zoals gepland, maar intussen is een creatieve oplossing gevonden in de vorm van een luisterspel waarin ook enkele scènes live worden gespeeld.
In 'Papin' krijg je een live luisterspel voorgeschoteld vol humor, gruwel en muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Frankrijk wekenlang in bedwang hield. Actrices Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Karlijn Sileghem beloven uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid die leiden tot een broeierige sfeer in een meeslepend live luisterspel.

Een gewezen operazangeres woont samen met haar zoon. De tirannieke diva dwingt haar muzikale nageslacht in de ondergeschikte rol van begeleider. Dit spel van dominantie wordt brutaal onderbroken door de aanwerving van nieuwe diensters in de villa. De zussen Papin doen hun intrede en verstoren meteen de delicate balans. Het bizarre duo heeft een eigen verrassende agenda.
Bezetting

Ilse de Koe, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem & Nils De Caster

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Evergem
Weststraat 31
9940 Sleidinge (Evergem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 december 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 17,00 €; Vriendenprijs: 15,00 €; Vriendenprijs -26 jaar: 9,00 €; Jongeren -26 jaar: 10,50 €
€ 17,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Evergem