U bent hier:

Digitale Gedichtenavond

Huyse Nestelt wilt graag in 2021 tijd maken voor mensen met kanker, alsook voor hun naasten en kennissen.
Op donderdag 28 januari 2021, 19u maken we tijd voor een digitale Gedichtenavond. Een avond, vol gesproken en gezongen poëzie. SAMEN maken we tijd voor woorden, die mensen samenbrengen en sterkte geven, ook voor onze dierbaren getroffen door kanker.

Onze gaste Emilie De Voght zorgt voor de muzikale ondersteuning. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en haalde haar meesterdiploma met grote onderscheiding.
Als soliste trad zij op met het Vlaams Radio Koor, Collegium Vocale Gent en La Petite Bande, en zong ze meer dan tien jaar met het Collegium Vocale Gent.
Haar deelname aan de Koningin Elisabethwedstrijd in 2011 stuurde haar carrière in de richting van soliste en zo zong ze al onder andere met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen op het Koninklijk Paleis.

Huyse Nestelt is een Inloophuis te Eeklo (Roze 150), een project in samenwerking met Kom op tegen kanker. Dit inloophuis biedt mensen met en na kanker informatie, een luisterend oor en lotgenotencontact.
Men kan er terecht voor ondersteuning buiten het ziekenhuis, alsook voor ontspanning of een creatieve activiteit. Kortom het is een ontmoetingsplaats en wegwijzer.
In de omgeving van het Meetjesland is Huyse Nestelt een grote meerwaarde voor dergelijke psychosociale opvang voor (ex)kankerpatiënten.

Wil je graag deel uitmaken van deze avond, gelieve:
- in te schrijven op: info@vzwhuysenestelt.be
- 5 euro of vrije bijdrage te storten op BE46 7360 7210 7036.
Jullie ontvangen dan een link voor de avond.

Met vriendelijke groeten,
Huyse Nestelt
Joke Almekinders
Kathleen Wittouck
www.vzwhuysenestelt.be
facebook.be/huysenestelt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Huyse Nestelt
Roze 150
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 28 januari 2021
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie vzw Huyse Nestelt
Contact 0470 10 54 37
Trefwoorden online, cultuur digitaal, poezieweek2021, Gedichtendag, gedichtendag2021, poezie2021, Poezieweek 2021, week van de poezie 2021