U bent hier:

De Volle GrondFesten 2019

Festival Meerdere kunstvormen

Festival tvv kwetsbare jongeren - De Volle GrondFesten is een nagelnieuw festival op het prachtige boerenerf en aanpalende weides van ‘De Gooikenshoeve’ in Ertvelde.
We trekken voluit de kaart van authenticiteit en gezelligheid en willen een festival zijn waar iedereen zich welkom voelt.
Muzikaal hebben we 2 diverse podia in petto, voorzien we veel lekker eten en drinken en zullen er genoeg rustige plekjes zijn waar ook gezinnen tot rust kunnen komen.

Op ons hoofdpodium genaamd ‘ROETS’ staan 6 live bands geprogrammeerd, gaande van roots, blues, rock tot wereldmuziek. Ons 2e podium ‘BIETS’ wordt de speeltuin van een mooie selectie uit de crème-de-la-crème van onze inheemse house, techno en minimal scene.

De opbrengst van ons festival gaat INTEGRAAL naar het GOEDE DOEL! Vzw Gooikenshoeve is een niet-gesubsidieerde vzw die zich zeer hard inzet voor kwetsbare jongeren die moeilijk hun weg vinden in onze steeds drukkere en meer veeleisende maatschappij. Meer info over dit mooie project vind je op www.gooikenshoeve.be

Evenement: https://www.facebook.com/events/1269748719856938

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gooikenshoeve
Gooiken 1
9940 Ertvelde (Evergem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Organisatie Gooikenshoeve
Trefwoorden festival, Benefiet - Goed Doel, rock, live optreden, techno, house, kindvriendelijk