U bent hier:

Comedy line-up met MC Joost Van Hyfte

+1 punt

Theatervoorstelling Humor comedy

Een heerlijke avond met pure stand-upcomedy in een line-up van optredens van ca. 20 minuten. Joost Van Hyfte is MC van dienst en hoeft weinig uitleg. De comedykoning van het Meetjesland is een zeer bekend gezicht in CC De Herbakker.
Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met een aanstekelijke tongval. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedy act verwerkt, maakt hem een graag geziene gast in het comedymilieu. Hij speelde het voorprogramma van Jens Dendoncker in de voorstelling 'Bang Van Dendoncker', te gast in CC De Herbakker in december 2018.

Thomas Smith begon zijn carrière als comedian in 2000. Als kind van Britse ouders, geboren in Nederland en opgegroeid in België, maakte hij naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Hij was al meermaals te gast in CC De Herbakker, zowel met een avondvullend programma als in ons Comedycafé.

Seppe Toremans is naast getalenteerd comedian ook nog eens een top notch televisiemaker. Nadat hij twee Emmy Award winnende televisieprogramma's maakte ('Hoe zal ik het zeggen?' en 'Wat Als?'), focust hij nu terug op het podium. Verwacht je aan waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk. Dit multitalent was twee seizoenen geleden te gast in ons Comedycafé.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 27 augustus 2021
Prijs
Basistarief: 13,00 €; -26 jaar: 9,40 €

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,25

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Contact info@ccdeherbakker.be
Trefwoorden CCDH9900, zomer, CPM, ook voor jongeren

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS