U bent hier:

Buidelcafé & Buidelbieb

Draagbibliotheek en ontdekkingsmoment voor ouders die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van babydragen. Voel, snuffel en pas zelf verschillende draagsystemen bij een heerlijk kopje thee & cake.
Zowel voor absolute beginners als voor gevorderden die op zoek zijn naar andere mogelijkheden is dit het uitgelezen moment om de mogelijkheden van babydragen zelf te komen ontdekken.

Het Buidelcafé is een inloopmoment. Je komt dus wanneer het je je past en gaat ook weer naar huis wanneer je zelf wil. Tijdens je bezoek kan je zelf op ontdekking gaan in mijn aanbod van draagzakken, draagdoeken, meitai’s, & ringslings. Wil je iets uitproberen? Doe gerust! Ondertussen biedt ik jou een hapje en een drankje aan en strooi ik wat tips rond.
Ideaal om al een eerste kennismaking te hebben met dragen tijdens je zwangerschap. Maar ook nadien kan je met je baby op bezoek komen. Er is speelgoed in alle kleuren en vormen.
Meer info over dit draagcafé vind je hier: https://www.hetbuidelkonijn.be/buidelcafe/

Heb je je keuze kunnen maken? Dan kan je het door jou gekozen draagsysteem ook mee naar huis nemen door het te huren, dankzij de draagbibliotheek of Buidelbieb. Op die manier kan je het nog meer uittesten en besnuffelen en ontdekken of het écht bij jou en je baby past. Indien niet, breng je het gewoon weer terug en kan je een andere ontlenen. Ook ideaal voor een daguitstap of om een drager mee te nemen op vakantie.
Meer info over deze draagbieb & draagabonnementen vind je hier: https://www.hetbuidelkonijn.be/buidelbieb/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Buidelkonijn
Dorp 65 bus 4
9968 Bassevelde (Assenede)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Vrijdag van 16:00 tot 19:30
Prijs
Basistarief: 12,50 €; 5-beurtenkaart: 60,00 €; 10-beurtenkaart: 115,00 €
€ 12,5
Organisatie Het Buidelkonijn
Trefwoorden babydragen, advies over babydragen, draagbibliotheek, draagbieb, draagcafé, draagconsulent, advies van een draagconsulent