U bent hier:

Beautiful Boy

+1 punt

Journalist David Sheff en zijn getalenteerde tienerzoon Nic zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? ‘Beautiful Boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.
‘Beautiful Boy’, het Amerikaanse debuut van Felix Van Groeningen, won twee prijzen op de Hollywood Film Awards. Van Groeningen werd bekroond met de prijs voor beste doorbraak, terwijl acteur Timothée Chalamet in de categorie beste bijrol in de prijzen viel.

DE MORGEN
Met zijn eerste Engelstalige film schiet Felix van Groeningen meteen in de roos: niet alleen is ‘Beautiful Boy’ een oprecht en emotioneel drama over hoe drugs een heel gezin ontwricht, de film draagt ook uitdrukkelijk van Groeningens artistieke stempel. Geen kleine verwezenlijking, in de verpletterende machine die Hollywood is.

Wie na de film van 14 uur koffie en gebak wenst, dient te reserveren voor 10 feb.

regie: Felix Van Groeningen, 2018, VS, België, 120 min.
met: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Film + koffie en gebak (14 uur): 9,00 €

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 1,25

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS